FRM6EgVXsAAGbqO.jpg (193 KB)

Затворени олимпијски базен почиње са радом за рекреативне кориснике у понедјељак, 16. маја, саопштено је данас из Јавне установе „Базени“ Требиње.

Радно вријеме Затвореног олимпијског базена је у терминима од 9 до 12 часова и од 18 до 22 часа, радним данима и суботом.

Цијена карте (2 сата кориштења базена) за одрасле, у термину од 9 до 12 часова је 3,5 КМ, а од 18 до 22 часа, цијена улазнице је 5 КМ.

Цијена улазнице (2 сата кориштења базена) за посебне категорије (дјеца, студенти, пензионери и инвалиди) у термину од 9 до 12 часова је 2,5 КМ, а од 18 до 22 часа, цијена улазнице је 3,5 КМ.

Сходно члану 2. и 3., Упутства о кориштењу купаће опреме ЈУ „Базени“ Требиње, купаћу опрему чине: купаће гаће и костими за пливање. Купање у непримјереном купаћем костиму није дозвољено, а под непримјереним купаћим костимима се подразумијева све што није стандардна спортско/пливачка опрема. Саставни дио пропратне опреме потребне за купање су: капа за пливање, пешкири и папуче.

У цијену улазнице урачунато је осигурање купача.

Дјеца до 13. година не могу користити услуге базена без пратње родитеља.

Подсјећимо, за око 1.000 наших суграђана, одлуком града Требиња, обезбијеђено је бесплатно кориштење овог базена у оквиру Јавне установе „Базени Требиње“ током 2022. године, изузев за јул и август.