IMG-0408.JPG (302 KB)

У организацији СД "Леотар" „Школа спорта“ се и ове године потрудила да завршни тренинг изгледа нешто другачије и интересантније полазницима.

Претходне три сезоне су завршавали разним такмичарским активностима, у спортској дворани "Милош Мрдић", на атлетској стази стадиона "Полице", као и показним тениским тренинзима на теренима ТК "Тини".

„Овога пута смо се одлучили да читав програм буде организован у природи. У сарадњи са извиђачким еко-центром "Ушће" смо провели квалитетна три сата, организујући тренинг, дружење са аниматором те заједнички ручак дјеце и тренера, гдје смо сви заједно сумирали претходну годину. Тренингу је присуствовало око 60-оро основаца од којих се и ове године један дио њих одлучио којим ће спортом наставити да се бави, исказавши задовољство квалитетним радом који им је пружен током времена проведеног у Школи спорта“, кажу из овог спортског друштва.

Четврта сезона Школе спорта за основце је завршена, али не и за претшколце. Са њима ће за разлику од ранијих година наставити да се ради 1-2 пута седмично у постојећим терминима.

IMG-0415.JPG (244 KB)