101418.jpg (155 KB)Предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић, поводом православне Нове 2021. године, упутила је честитку свим грађанима Републике Српске који празнују по jулијанском календару.

- Свим грађанима који празнују по јулијанском календару упућујем искрене честитке поводом наступајуће 2021. године. Желим да наредна година свима донесе, прије свега, добро здравље, свеукупни напредак, личну и породичну срећу. У увјерењу да ће 2021. годину обиљежити заједништво,  стабилност и просперитет,  срдачно вас поздрављам - наводи се у честитки  предсједнице Цвијановић.

Српски члан и предсједавајући Предсједништва БиХ Милорад Додик честитао је православну Нову 2021. годину свима који овај празник обиљежавају по јулијанском календару.

- Желим вам свима много здравља, радости и успјеха и да Нова година донесе напредак и благостање - навео је Додик у честитки.

Додик је пожелио да у 2021. години код свих људи ојача вјера у будућност, међусобно повјерење, солидарност и разумијевање, те да се цијели свијет избори са пандемијом вируса корона која је однијела бројне животе, саопштено је из кабинета српског члана и предсједавајућег Предсједништва БиХ.

- Желим вам да овај празник проведете у добром здрављу и расположењу са својим најближим и нека вам предстојећа Нова година донесе напредак, личну и породичну срећу - поручио је Додик.