Srn2024-6-11_1121224_0.jpg (210 KB)

Сједница Скупштине општине Билећа, која је требало да буде одржана данас на захтјев групе одборника опозиције окупљених око СНСД-а, није одржана пошто нису дошли одборници скупштинске већине.

Начелник општине Веселин Вујовић рекао је новинарима да је група одборника заказала сједницу на којој је једна од тачака дневног реда требало да буде извјештај о раду начелника, али да није било кворума за рад.

Вујовић је додао да скупштинска већина постоји и да ће наредна сједница Скупштине општине бити одржана чим се за то стекну услови.

Одборник Српске радикалне странке "Др Војислав Шешељ" Дражен Дунђер рекао је да не постоји скупштинска већина и да ће и у наредном периоду заказивати што више сједница локалног парламента како би се грађани што више упознали о његовом раду.

Предсједник Скупштине општине Билећа Мато Вујовић рекао је да није присуствовао данашњој сједници јер, како каже, не жели да подржава одборнике који немају конструктивне приједлоге.

Он је навео да се редовна сједница Скупштине припрема у наредном периоду са, како каже, постојећом скупштинском већином.