20220928_192443.jpg (349 KB)

Предизборна кампања ближи се крају. Кандидати Градског одбора ДЕМОС-а Требиње за Народну скупштину Републике Српске, Савић Срђан и Александра Копривица, као и наш Изборни штаб, скромном али достојанственом кампањом представили су вам програмске циЉеве ДЕМОС-а.

ДЕМОС чине обични, нормални људи који се, окупљени око једне политичке идеје, труде мијењати систем на боље. Људи с образом и карактером који се воде паролом „Дјела, а не ријечи“.

У политику смо ушли отворени, али од ње не живимо. Ту смо јер желимо да Требиње, Херцеговина и Република Српска буду боље и љепше мјесто за живот. Од тога циља не одступамо!

ДЕМОС је водио фер и коректну кампању, те свађе, увреде и омаловажавања нису средства наше политичке борбе. Наши аргументи су: истина, правда, одговорност и резултат. Управо ти резултати најбоље говоре о нашим кандидатима, који ће и својим будудћим залагањем доприњети развоју и просперитету цјелокупне Републике Српске. Настојаћемо да се залажемо за равномјеран економски развој Републике Српске, отварање нових радних мјеста и останак младих на овим просторима. Млади и високообразовани људи су наш највећи потенцијал. Знање мора бити наш најважнији ресурс. Херцеговина заслужује министарско мјесто у новом сазиву Владе РС, и наш посланик биће гаранција за реализацију овог политичког става.  

Изађите на изборе 2. октобра и паметно бирајте! Људи који изаберете, заступаће ваше интересе у наредне четири године. Важно је да су то озбиљни људи, спремни да се ухвате у коштац са свим изазовима. На листама ДЕМОС-а сасвим сигурно, налазе се управо такви људи, доказани, способни, озбиљни и са ставом. Подржите кандидате са листе ДЕМОС-а за посланике у НС, кандидате са листе ДЕМОС-а за Парламентарну скупштину БиХ.

ДЕМОС ће у складу са коалиционим споразумом на нивоу РС и БиХ подржати заједничке кандидате за инокосне функције: Милорада Додика као кандидата за предсједника Републике Српске, а Жељку Цвијановић за српског члана Предсједништва БиХ.

ДЕМОС - БЕЗ ДИЛЕМЕ!