image0.jpeg (482 KB)

У биоскопској сали Културног Центра Требиње 23. априла ће бити премијерно приказан филм „Љубав твоја и непослушност моја“ младог Подгоричанина Луке Ђурапчевића.

Прича о двије стране живота, прича о покајању, и прича о ономе шта наша душа највише тражи. У 60 минута моћи ћете да видите и чујете занимљиву причу и снажну поруку о слози. Направљена је паралела између улице, ноћног живота и навијачких трибина, живота на западу којег многи идеализују и са друге стране литургијског живота у заједници са Христом као крајњег циља сваког човијека.

Редитељ је одлучио да у договору и сарадњи са хуманитарним организацијама „Срби за Србе“ и „Млади за Космет“ направи велику акцију.

Филм ће се приказивати у многим градовима српских и осталих православних земаља, па све до земаља западне Европе, Канаде, САД и Аустралије.

Од прикупљеног новца Хуманитарна организација „Срби за Србе“ помоћи ће вишечлане српске породице, а Хуманитарна организација „Млади за Космет“ помоћи ће наше манастире на Косову и Метохији.

Из хуманитарне организације „Срби за Србе“ позивају све добре људе да подрже акцију и да пошаљу једну снажну поруку из Требиња!

Улаз ће бити добровољни прилог који свако може да остави у донаторским кутијама које ће стајати на улазу у биоскопску салу.

Почетак пројекције филма је у 20 часова.