069889.jpg (171 KB)

Синоћњи дебакл опозиције и нервоза на централној трибини у Требињу потврда су да грађани овог града не желе да мијењају курс и срљају у неизвјесност и пропаст, саопштено је из Градског одбора СНСД-а Требиње.

"Безидејни и негативни опозициони прваци нису имали шта да понуде малобројним активистима у спортској дворани, па су се ређали празни говори, углавном критике и замјерке на рачун оних који су радили, градили, отварали нова радна мјеста и борили се за сигурну и стабилну Српску", наводи се у саопштењу.

У саопштењу се додаје да су се, свјесни да немају подршку народа, кандидати фокусирали на себе и обезбјеђење личног мандата преклињући чланове да на изборима заокруже њихово име.

Из Градског одбора СНСД-а Требиње наводе да је Небојша Вукановић "молио и кумио" бираче, пријетио неистомишљеницима да ће им "ногу за врат ставити", а угледне привреднике прозивао и обећао им освету јер му нису пружили подршку.

"Потпуно је јасно, да ће након оваквог краха и опозиционог расула 2. октобар бити још једна јесења недеља након које настављамо са зацртаним пројектима, путем успјеха и даљег развоја Српске. Јер, волимо Српску", поручили су из Градског одбора СНСД-а Требиње.