20240415_180919.jpg (400 KB)

У Градској управи данас је одржана редовна сједница Скупштине Градске борачке организације Требиње.

„Ово је друга сједница Скупштине Градске борачке организације у овом саставу. Што се тиче дневног реда, на почетку ћемо верификовати мандате делегатима, који нису били на конститутивној сједници, затим на дневном реду је и усвајање записника са претходне сједнице, разматрање и усвајање извјештаја о раду ГБО између двије сједнице, као и извјештаја о раду за 2024. годину, разматрање и усвајање финансијског извјештаја о раду ГБО за 2023. годину и усвајање завршног рачуна, као и усвајање финансијског извјештаја за 2024. годину“, рекао је Петар Вуковић, предсједник Скупштине ГБО Требиње.

20240415_180858.jpg (243 KB)

Он је додао да састав Радног предсједништва остаје без промјена, те да га чине предсједник Скупштине, предсједник Предсједништва ГБО, предсједник породица погинулих бораца и предсједник ратних-војних инвалида.

„Морам истаћи, ускоро би требало да се запосли девет чланова породица погинулих бораца, а имамо најаву да ће бити још запослења из других категорија. Помогли смо неколицину бораца са грађевинским материјалом, а помогнемо и свима којима је потребан превоз на неку врсту лијечења. Искористио бих прилику да захвалим Градској управи и јавним установама нашег града који нам увијек помажу“, закључио је Вуковић.