IMG_5005.jpg (288 KB)

У оквиру обиљежавања Дјечије недјеље у Kултурном центру данас је отворена изложба радова дјеце и омладине из Удружења „Сунце нам је заједничко“.

Изложено је око 80 радова рађених различитим техникама.

Мијат Шаровић, извршни директор Удружења „Сунце нам је заједничко“ каже да су овом изложбом показали да дјеца из Удружења имају могућности да учествују са свим осталим грађанима у свим сегментима друштва.

„Дио радова настао је током редовних радионица у Удружењу, а дио кроз дружење и пријатељство са требињским гимназијалцима“, навео је Шаровић.

IMG_4972.jpg (268 KB)

Дражен Бошковић, замјеник градоначелника Требиња је истакао да Град Требиње увијек подржава активности Удружења „Сунце нам је заједничко“.

„Ускоро ћемо имати у функцији нови објекат, који ће моћи да користе сва та дјеца, њихови родитељи и стручна лица. Дневни центар је завршен. Очекује се опремање и сигуран сам да ће Град Требиње са свим партнерима на локалном нивоу што прије омогућити да се те просторије ставе у фунцију. Ова дјеца имају шта да понуде нашем граду и само им треба дати простора да дјелују и охрабрити их у томе“, рекао је Бошковић.

Централни програм обиљежавања Дјечије недјеље заказан је за сутра у 10 часова у Културном центру.