Velika prednost, ali odbojkaši bijeljinskog Radnika.jpg (416 KB)

Одбојкаши бијељинског Радника у 19 часова на свом терену, у другој утакмици финала плеј-офа дочекује јаку екипу оџачког Напретка, коју су, као гости, у првој утакмици, савладали са 3:2.

Утакмица у Оџаку била је изузетно драматична, а крајња неизвјесност очекује се и у вечерашњем сусрету, у дворани „Филип Вишњић“, у коју Радник улази са извјесном, али још увијек недовољном предношћу. Ако Бијељинци побиједе било којим резултатом то ће им бити довољно за титулу првака мушке одбојкашке Премијер лиге БиХ. Побиједи ли Напредак, играће се трећа утакмица.

Вечерашњи меч суде Јасмин Хусејновић из Зенице и Никола Kозић из Љубиња; делегат је Предраг Антуновић из Бања Луке.

У женској одбојкашког Премијер лиги БиХ одлука у прваку може пасти већ у суботу 20. априла, у Брчком, гдје у 19 часова, у дворани Гимназије, домаћем ЖОK Бимал Јединству стиже фаворизована екипа ЖОK Гацка, која је прву утамицу у Гацку добила са максималних 3:0.

Гачанке се на папиру већ надомак одбране титуле првака БиХ, али опет немојмо журити с коначним прогнозама, док  се не заврши овај меч у коме је Јединство домаћин, а који ће судити Славиша Kузмановић из Бања Луке и Мирза Башић из Лукавца, делегат је Нихад Мулаосмановић из Тузле.