Sapuric.jpg (265 KB)

Бојан Шапурић, кандидат коалиције СП и НДП за посланика у Народној скупштини Републике Српске оштро је одговорио Небојши Вукановићу, који  га је  прозвао  због дијељења изборних летака путем Пошта Српске.

„Ради се о класичном циркусанту и манипулатору чије лажи се врло брзо демаскирају. Шта очекивати од човјека који се састаје са људима из криминалног миљеа, који је илегално пренио 50.000 еура  које није зарадио, који прозива, пријети свештеним лицима, а ни мртве не оставља на миру“, рекао је Шапурић.

Он је Вукановићу поручио да је грађанима Српске доста циркуса и шатре у којој наступа, те да се зна гдје је таквим људима мјесто, и да се забораве чим шатра оде, а отиће већ 3. октобра.Шапурић је на наводе о такозваном искориштавању ресурса Пошта Српске одговорио да су, као и све Вукановићеве приче чиста подвала и јефтини покушај манипулације, додајући да је пропала папарацо потјера Вукановићевих забављача.

„Са Поштама Српске уговорили смо и уредно платили , по 13 фенинга по коверти,  испоруку 1.000 летака, а не 500 колико су његови пулени навели. Пошто се ради о директној неадресираној пошти није било могуће да провјеримо да ли су  поштари доставили коверте, па се захваљујемо Вукановићевом потрчку Ђорђу Вучинићу који је  доказао да Поште одговорно и професионално обављају свој посао“,истакао је Шапурић.

Он је додао да се ништа друго осим лажи од Вукановића  и не очекује јер је у свом политичком дјеловању  само то и пласирао наводећи да су се из његових уста могле чути искључиво  зле намјере и пријетње без конкретних и конструктивних идеја и рјешења. „Зато је вријеме да циркусант и његова дружина покупе шатру и крену даље. Овај народ их је прозрео и презрео. И грађанима више ни као забављачи нису интересантни,“ каже Шапурић.