Требињски музичари приредили су вечерас у Културном центру хуманитарно музичко вече, на којем су прикупљана средства за помоћ лијечењу нашег суграђанина Блажа Шупљеглава.

blaka.JPG (134 KB)

Наши суграђани су и вечерас показали велико срце – све карте за концерт по цијени од 5 КМ брзо су распродате, а посјетиоци хуманитарне вечери „За Блаку“, кад је нестало улазница, остављали су прилоге у билетарницу Културног центра.

Иницијативи, која је потекла из ЈУ „Екологија и безбједност“, одазвали су се сви требињски музичари, а они који због раније преузетих обавеза нису могли да наступе - у акцији су учествовали прилогом.

blaka-7.JPG (149 KB)

blaka-5.JPG (213 KB)

Блажо, суграђанима познат и као велики љубитељ спорта, посебно клуба „Црвена звезда“, захвалио је свима који су му уз музичаре притекли у помоћ – Епархији захумско-херцеговачкој и приморској, Граду Требињу, градским и предузећима електроенергетског сектора, спортским колективима.

blaka-3.JPG (182 KB)

blaka-4.JPG (172 KB)

blaka-6.JPG (185 KB)

blaka-2.JPG (153 KB)

Терапија у једној медицинској установи у Панчеву, која кошта око 5.000 евра, нада се Блажо, побољшаће му кретање а тиме и квалитет живота.

„Терапија подразумијева вјежбе са електромасажама и биљним геловима које би ми смањиле укоченост и помогле да боље ходам. Надам се неком напретку послије тих терапија, да на овај начин пробамо нешто да урадимо - јер би операција у овом стадијуму и годинама била изузетно ризична“, казао је Блажо за Радио Требиње.