koncert-cecur-1.JPG (170 KB)

Требињски музичари приредили су вечерас у Културном центру хуманитарни концерт за помоћ лијечењу Здравка Чечура - Чече, чему је намијењен и цјелокупан приход од продатих улазница по цијени од 5 КМ.

Чечини суграђани показали су још једном да нису заборавили прослављеног кошаркашког аса, члана златне генерације сарајевске „Босне“ – у великом броју су се и вечерас одазвали да му помогну да добије и своју најважнију утакмицу, побиједи тешку болест, за шта су неопходне терапије који из властитих прихода не може да приушти.

koncert-cecur.JPG (172 KB)

cecur.JPG (206 KB)

„По мени, Чеча је највећи амбасадор града Требиња, велики господин и боем, човјек којег, упркос болести, никад није издала жеља и његово огромно мекано срце и нада – да ће бар још који пут прошетати улицама овога града и срести све вас, драге људи, који красе наше Требиње“, поручио је Чечин пријатељ Спасоје Игњатић, који је у његово име захвалио учесницима и посјетиоцима вечерашњег програма.

koncert-cecur-5.JPG (183 KB)

koncert-cecur-3.JPG (143 KB)

У програму су наступили: хор „Трибунија“, музичка породица Плањанин – Бајро, Шуки, Игор и Инес, Ранко Слијепчевић, Бобо Вучур и Марија Нинковић, група „Дегустатори“ и Софија Брборић. Водитељ програма био је Дарко Куртовић.