IMG_8524.JPG (292 KB)

Кандидат СДС-а за српског члана Предсједништва БиХ Мирко Шаровић рекао је вечерас у Требињу да ће се залагати да кључни економски ресурс Републике Српске и Херцеговине, енергетски сектор треба да буде на корист народа, како би млади имали једнаке шансе и да најбољи и најспособнији добију посао.

Шаровић је рекао у Требињу, гдје је одржан предизборни скуп Српске демократске странке, Партије демократског прогреса и Листе за правду и ред – Небојша Вукановић, да ће нова структура власти, ако добије повјерење грађана, међу приоритете ставити пут Љубиње - Столац и Берковићи – Невесиње.

„Кључна саобраћајница ће, уколико добијемо повјерење грађана бити брза магистрала Бијељина - Требиње“, казао је Шаровић.

IMG_8491.JPG (349 KB)

Кандидат ПДП-а за предсједника Републике Српске Јелена Тривић рекла је да не нада убједљивој побједи у Херцеговини али и Српској.

Она је навела да ће се, ако побиједи, залагати за искорјењивање корупције и да сачува јединство народа.

„Убијеђена сам у нашу велику побједу и пријеко потребне промјене посебно овдје у Требињу, зато што овај град има велики значај због приврених, туристичких и многих других потенцијала“, истакла је Тривић.

Кандидат  Листе за правду и ред – Небојша Вукановић за Народну скупштину Републике Српске у Изборној јединици девет Небојша Вукановић истакао је да ова листа једина има сједиште у Херцеговини и да су показали у Народној скупштини како се бори за Херцеговину.

„Сигуран сам да ће наша листа имати јак клуб у новом сазиву Народне скупштине РС и ми нећемо бити дио власти уколико Херцеговина не буде заступљена у новој власти. Наши су циљеви саобраћајна деблокада Херцеговине, борба против криминала и корупције и нови реформски закони“, истакао је Вукановић.

IMG_8492.JPG (366 KB)