IMG_20220914_102300_resized_20220914_102328879.jpg (331 KB)

На промотивном штанду Народне партије Српске на Тргу слободе данас су млади чланови странке бројним грађанима Требиња дијелили промотивни материјал са програмом и кандидатима странке на свим нивоима власти на предстојећим општим изборима.

Са грађанима су се данас дружили Јовица Влатковић, предсједник Градског одбора Народне партије Српске Требиње и носилац кандидатске листе за посланика у Народној скупштини Републике Српске у Изборној јединици 9, као и кандидати за народне посланике из Изборне јединице 9. Маја Мићуновић и Адријана Тепавчевић.

Влатковић је истакао да су током предизборне кампање одржали низ састанака на нивоу мјесних одбора и изборног штаба и организовали акцију добровољног даривања крви.

IMG_8243_resized_20220914_102550010.JPG (328 KB)

Он је додао да њихови чланови и активисти свакодневно раде на терену и настоје да грађанима Требиња представе програмске садржаје јер је Народна партија ту за народ и грађане Требиња и Херцеговине!

„Ми ћемо се залагати за културу, развој науке јер је Требиње расадник талената. Наш примарни циљ је да задржимо грађане да остану у Требињу, а оне који су отишли из нашег града да вратимо, да схвате да су овдје добродошли. Наш циљ је да настојимо да отворимо нова радна мјеста, а предуслов за све то је саобраћајна инфраструктура, да старе обновимо и изградимо нове дионице путева у Херцеговини. Херцеговина има огроман потенцијал за развој, а један од примарних ресурса је енергетски сектор, изградња соларних електрана, хидроелектрана и вјетропаркова и њиховом изградњом свака општина ће имати бенефите од концесионе накнаде“, навео је Влатковић.

На предстојећим изборима Народна партија Српске наступа у коалицији са покретом Успјешна Српска и Прва СДС.

Централна трибина Народне партије Српске биће одржана у суботу, 17. септембра у 20 часова у позоришној сали Културног центра.