069889.jpg (171 KB)

Kандидат Листе за правду и ред за посланика у Народној скупштини Републике Српске Небојша Вукановић запријетио је угледним требињским привредницима да ће, "кад он побиједи на предстојећим изборима, прије камила кроз иглене уши проћи него што ће /привредници/ Мишо Шћепановић, Бане Пиџула, Слободан Станковић и остали добити још један тендер и посао".

Вукановић је на централној трибини опозиције у Требињу запријетио да ће им, како каже, стати ногом за врат, те их назвао "тајкунском олигархијом и пијавицама".

Он је рекао да би волио да му народ да легитимитет и да побиједи 2. октобра па да може да "упадне у требињске институције, саслуша и приведе све који су тамо".

"Волио бих да ми дате легитимитет и да побиједим, па да банем у ХЕТ, Електропивреду и Град Требиње да их саслушам и приведем, него да се изнова родим", додао је Вукановић.

Он је замолио све да гласају за њега и његову Листу. "Kумим вас Богом, молим и преклињем, изађите на изборе 2. октобра и гласајте за часне људе", рекао је Вукановић.

Он је у обраћању рекао да је у свом политичком дјеловању вук самотњак, наводећи да је наступао сам у Народној скупштини.